Lös upp

29.10.2019

Andningen och kroppen talar till dig hela tiden. I oupplösta situationer  med det du fryst till is kan du genom olika situationer känna det. Genom hur du andas i olika situationer du möter. Är det i möte med någon speciell person andningen ändras, vad där? Det är som en spännande upptäcksfärd i att lära känna sig själv.

Vilka känslor finns där!! När du håller andan i någon situation så finns massor av kärlek där. Som är redo och säger: våga andas genom det.

Det finns där av ren kärlek som du hållit undan säker i många många år som är redo att medvetandegöras i vad som ligger bakom.

Det spelar ingen roll det är ingen tävling bara kärlek. Det är vad jag menar när vi säger till oss själva genom att skriva över någonting genom att vi ska tänka positivt över det.

Tänk om i din kropp bara vill säga möt detta det som vill kännas. Fråga av kroppen ibland vad som vill kännas.

Var snäll, var snäll det vill bara att vi ska andas grenom detta inte emot.

Tänk om det inte finns något positivt och negativt i dig. Endast kännas för att få ett accepterande av dig.

Kanske gråta ut eller andas ut eller levas ut. Det spelar ingen roll bara känn det. Få med det och släppa taget om motståndet.

Genom av närvora av det så skapas medvetandet och vi blir fria. För när vi förstår det är inget fel på oss utan vi är redan hel. Så finns allt där.