Lycka glädje höjning!!!

14.05.2019


Lyckan är här...allt du gör skapar någonting och för att få mer av någonting du verkligen vill behöver du vara i den energin. Allt du önskar dig ligger på hög vibration, som i det man säger och för att komma dit man vill så är det att vara i lyckan så mycket som möjligt. Den ligger inte där borta, men den ska vara äkta. Kunna skapa sig tankar och känslor som skapar mera härliga tankar som verkligen matchar och hittar passande tankar av sann glädje. Sann glädje för dig vad är det? Hur fyller du dig? Ingen kan ta av din energi eftersom dina tolkningar bestämmer vilken energi du vill ska gå åt. Vi behöver rikta, verkligen rikta medvetet åt det vi vill ha. Alltså vara i det vi vill ha nu. Då gäller det att prata om det som är bra. Lyssna på det som är för dig bra. Sam skapa med andra om det som känns bra. Så mycket kärlek det finns ser du inte eller känner du inte den så uppmärksammar du något som inte överensstämmer med dessa känslor.


Litet steg varje dag lite bättre det är också våra rutiner som vi har och gör lika varje dag. De som påverkar dig bra fortsätt. Det som ej påverkar dig något bra sätt in något annat. Omge dig själv med så mycket kärlek och uppskattning till dig själv. För om vi lägger det ansvaret hos någon annans humör så blir det något som du inte kan styra över. Varför inte styra hur du vill kunna känna dig själv nu. Hur känns det? Vilka känslor matchar det? När du vet vilka ord som påverkar dig bra...vilken musik som påverkar dig bra, Vilka människor som känns bra att lyssna på eller vara med, köööör!!!!


Vi bestämmer själv....övning...ta reda på.....gör så mycket som möjligt i vad som känns bra du får du mer och mer av det.... Släpp oro släpp allt som du inte kan göra någonting åt just nu.... Hela tiden i varje sekund i nuet och framtiden ligger fem minuter fram. Tänk om du kunde fantisera mera av vad som kan gå bra... Alltså vilka överraskningar som ligger bakom knuten. Doften av en bulle, näring på djupet eller känslan av när man varit så hungrig och man får äta en fantastisk lunch VILKEN LYCKA... Det finns så mycket lycka på en dag som vi ibland tar förgiven. Njut av solen ger det en härlig känsla i kroppen gör det. Njut med de arbetskompisar som verkligen är trevlig som du möter varje dag lyckan är NU kram!!!!!!