Lyssna lyssna inte

24.05.2019

Detta handlar om ditt självvärde dig. Kroppen som vi har välsignats med, vårat unika jag. Lyssnar du på vad den har att säga dig? Eller lyssnar du inte!!

Vikten av att vila det är där vi laddar, gör vi det? Laddar vi upp oss eller tar vi bara för givet att vi ska hålla hur länge som helst bara tuta på och köra.

Skriker kroppen till dig och säjer snälla lyssna på mig eller är du utanför dig själv lägger allt i andras händer hoppar omkring och tror att andra vet bättre än du?

Då kan jag berätta för dig att du är den som vet och kan bäst om dig. Det andra visar dig vad du är, begränsat eftersom andra endast kan visa vad de har i sitt bagage. Är det utvecklat eller begränsat? Eftersom d et enda som vi kan göra och som existerar det är vad vi tror och vad vi har stoppat in i bagaget. Vad tusan vet de om dig? Eller ska vi ta tag i vårt eget jag och börja ta makten över vad vi tar till oss.

Det enda som begränsar oss är vi själva. Vi har makten till vårt eget, lyssnade till att vårt egna jag. Du är experten på dig. Det är bara börja nu och upptäcka den unika i oss själva. Vad säger vi till oss själva och hur mycket lyssnar vi inåt. Det är det som räknas. För att höra och lyssna på vår inre vishet, är att tagga ner, vila mycket. Det som just behövs för dig. Har vi stressat mycket behöver vi hitta sätt att läka ihop. Är det andningsövningar, meditation eller gå i skogen lyssna på sig själv. Det är absolut nödvändigt att investera detta till sig själv. Det du gör för dig själv det gör du även för andra.

Så vad jag säger är vila, lyssna, vila, lyssna på vad du behöver med av just nu.

Om det är för dig ordet vila anser att det är lathet så är det fel det är uppladdning så nu vänder vi detta ordet. Vila om du behöver. Mer kärlek till varandra och med det så börjar vi ge kärlek till oss själva först. Unika du unika jag unika är alla.