Misstag är bara upplevelser som blir.....

10.11.2018

Ja jag menar varje ord jag säger med att det finns inga misstag det finns bara upplevelser som blir användbara i framtiden. Om vi väntar, vrider och vänder så vet vi ju inte vad upplevelsen leder till. Men om man tar ett uppehåll från ämnet och man inte ältar i detaljer utan släpper perspektivet, släpper ögonen, sinnet ifrån det så skapas nya perspektiv när humöret förändras.

För hur många gånger har vi inte svarat på en sak och beroende på humör så förändras svaret. Hur ska vi då under en dag se till att må så bra som möjligt och bryta ett omedvetet beteende. Allt är ett eget skapande och vi har 100 procent ansvar i att må så bra som möjligt. Men vägarna dit är utveckling för att kunna se det.

Om du tror att du kommer bli älskad om du beter dig som någon förväntar sig att du ska. Det är så viktigt att man inte får kärlek av att vara undergiven. Allt har med inre konflikter att göra, en del av dig älskar något och en del av dig förbjuder dig till att göra det. Oj vad kroppen säger saker till oss. Vad säger din kropp till dig nu? Hur känner du dig i din kropp? Det är som ett land i kroppen, i olika delar av kroppen vibrerar på ett annat sätt.

Vad i din kropp ha försökt hjälpt dig kanske när du var liten och sedan ej tillåtit dig att känna. Tänk att läka dessa känslor med tillåtelse att känna och andas med dem och släppa det som har varit. Läkning av inre sår.......

Istället för rädsla andas in kärlek, andas ut rädsla. Andas in kärlek andas ut rädsla andas in andas ut andas in andas ut och låt flödet flöda. som en förs bara låta det strömma och acceptera allt som är just nu. Gå i skogen är även väldigt läkande, så läkande. Få lugn och harmoni i kroppen av trygg och harmoni.