Nu just här!!

12.11.2019

Ja just nu just här är jag i närvaron av mitt nu. Genom att jag andas just nu i ett djupt andetag. När jag gör så blir jag väldigt medveten av allt som hörs, dofter blir tydligare och jag tillåter mig själv att njuta av stunden nu.

Av att öva upp denna närvaro så märker man tydligare allt som pågår. Gamla tankemönster som går där bara av sig själv. Tills jag säger STOP nu är jag här. Detta var bara gamla mönster som jag har inmatade sedan länge. När jag vet att det är så så kan jag observera dem älska dem, vara arg på dem. Ja jag kan välja vad jag vill. Vi är människor som är väldigt inmatade om allt möjligt därför kan vi känna allt möjligt.

Det är ju även så spännande och befriande att våga vara med det som är i stunden.

Våga lyssna inåt och känna att man är helt rätt där man är och där du precis befinner dig just nu.

Känna sig så trygg i stunden nu att ha allt man vill i just denna stunden. Sedan en sådan spännande sak tycker jag är: Tänk om vi skulle våga bry oss mindre om vad andra tror och bedömmer just dig. För vet du vad? Om du vill att andra ska förstå dig så får du allt vänta. Eftersom det enda sättet man kan se andra är endast.......Så som andra ser dig är så de ser sig själva. Så om vi ska försöka ändra oss och få andra till att tycka om oss. Tänk om de visar endast hur de ser på sig själva. Så älska den du är!!!!!Och vägen dit!!!!!