Nya formuleringar

24.07.2018

Eftersom vi skapar frågor och formuleringar i oss av aoutomatik vad är det då vi frågar oss själva? Är vi medveten? Ibland kan man stoppa sig själv till att fråga sig själv: vad tänker jag nu....vad känner jag nu? Eftersom vi endast kan skapa i oss själv så är det ju också enormt viktigt hur vi tänker och känner i andra. Som det kan ju vara helt fel i hur vi uppfattar en person. Om vi uppfattar en person negativt då fokuserar vi på något negativt och då är vi aoutomatiskt inne i ett negativt tillstånd.

Så om vi säger att alla har ju någonting bra i oss, om vi ser en person som vi inte tycker om, antingen ängnar man inte personen någon tid och vi kan gå därifrån eller stanna kvar. Jag har varit på gotia cup och har med mig väldigt många intryck jag använder mig av tre frågor mycket dessa är:

1. Vad har jag gjort bra idag?

2. Vad har varit kul

3. Vad har jag lärt mig?

Dessa frågor efter match och träning är jättebra för tränare att använda sig av . För att efter att ha fokuserat på dessa frågor i en viss tid så kan man se fantastiska resultat. Lätta enkla frågor på sitt fokus. Vad är mitt fokus nu? Vad vill jag dra till mig i mitt liv? för det jag fokuserara mest på drar jag till mig. Nu är det sommar så otroligt viktigt att gå ner i varv och vara i detta nuet. Vad ser jag för vackert? Vad hör jag? Vilka dofter känner jag nu? Vilka smaker känner jag? Hur känner jag mig? Vad är allra bäst just nu? Vad uppskattar jag just nu? Hur känner jag mig i ett uppskattande tillstånd?

Njut av nuet. Hur skulle det vara om vi under en dag uppmärksammade sådant som var underbart fantastiskt härlig? mera sådant mera härligheter och hur smakade den fantastiska middagen beskriv med varje sinne.