Nykeln

30.06.2019

Nyckeln till det du vill ha i ditt liv är att hitta så mycket glädje i stunden. Dessa höga frekvenser leder oss rätt dit vi ska och till det vi vill ha. Många gånger kan man tvinga fram saker till svar men när man totalt släpper in tilliten i sitt liv bara slappnar av mer.

Släpper kontrollen och verkligen lita på processen det är då det lossnar. Det är liksom att lära sig att lyssna på de låtar man gillar. Så upptäcker man fler låtar som kommer genom olika tillfällen. Det är att lita mera på det som fungerar och se mer och mer av det.

Titta på blommorna känna dofterna stillheten i det varande vi verkligen har nu.

Vara i kontakt med det fina det är då vi finner det fina i varandra.

Det är de stunder vi kan överösa dessa härliga känslor i enorma överflöd dessa känslor är fantastiska. Hör du sången gör du?

Är du beredd att lyssna till din sång? Det är ju så att alla har den, det går ej att tvinga fram, utan det finns där naturligt i oss. I stunden i doften av pionen den är så fantastisk doftande lite söt så kort blommande så fånga varje stund av allt den har. I stunden som är här.

Släppa in det utan motstånd bara våga släppa sig själv fri. Likadant som havet det är ju helt magiskt vackert i en fantastisk upplevelse. Upplevelser är för mig i min sanning ögonblicket av lyckan att få vara och finnas här just nu. Känna så mycket uppskattning i det som är.

The power som finns att ta till sig fyllt av energi. Energin i att fylla sig med så mycket må bra känslor fyllt av hela glaset ren kraft.

Jag läste någonstans att prova i 20 dagar bara ha fina tankar om sig själv och andra och hela livet total förändras.