Omedelbar förbättring

20.03.2019

Hur vet man om man tänker är positivt? Hur fungerar det egentligen? Det svaret vet bara du själv. Som jag älskar katter och bara av tanken och bilder på katter gör mig glad. Medan någon annan därute bara hör eller ser en katt inte alls upplever dem glatt.

Att dra nytta av kraften hur positivt tänkande är, så ett lätt sätt är att tänka på ett sätt som gynnar dig. Som riktigt känns i kroppen av att kunna tänka tänkande som en resurs.

Man kan inte lura sig själv om känslan inte är med. Som om jag vill gå ner i vikt och tänker jag är smal, så känns det som jag ljuger för mig själv eller hur?

Det är bättre att hitta andra alternativ som känns bättre. Som ex jag har förmågan att gå ner i vikt. Jag vet flera som har gjort den resan och jag har förmågan att lära mig att äta det som är bra för mig.

Om den tanken du väljer känns som att den får dig att må bättre då är du på rätt väg. Det gäller att hitta formuleringar som passar just dig. Som känns bra och äkta och du tror på den. Det ökar ditt lugn och visar att du har koll på din egna situation.

Hitta dem som leder dig i rätt riktning och får dig att känna känslor av lättnad eller hopp. För du har som alla dessa förmågor att hitta tankar som får dig lite gladare och som påverkar dig och ditt eget bästa.

Vara snäll mot sig själv i alla lägen, aldrig någonsin förminska dig. Utan ju mera du tänker på allt som ger dig bra känslor desto mera sådana tankar skapar du.

Vad du kan se som bevis att du börjar tänka lite positivare i olika situationer är att du orkar mer. Får mer energi. Denna frågan kan du ställa till dig själv - Hjälper den här tanken mig att må bättre?

Det som är vad jag vill det är att förenkla livet med tankar som hjälper dig på alla sätt och vis att bli så välmående i ditt tänkande så du får ett fantastiskt underbart liv. Som jag nämnt tidigare, det börjar med sig själv. Det är ett jobb och vi behöver alla ta tiden till det välmående livet.

Det är vad vi stoppar in, så vi får välj noga...........Andas och ta tiden till avslappning........