Öppna upp mer och mer

12.07.2018

Hej! ja för att lättare öppna upp och göra allt, mer för att livet ska flyta på, så kan man ta hjälp med att lätta upp motståndena man har med meningar. Som exempel vad vill jag? Fråga den frågan ofta. Ibland när du pratar med andra eller har en dialog med dig själv så vad vill jag då? Fokus på detta lösningsfokuserade återkommande tillståndet här nedan råder några exempel, eftersom det ska vara lätt enkelt och tydligt:

Jag vill känna mig stark och i form..............därför att jag älskar att känna att jag orkar............därför att jag vill ha energi att göra alla de saker jag vill göra. Därför det känns så skönt att må bra. Ett annat exempel: Jag vill återfå min idealvikt......därför att jag mår som bäst när jag ligger på denna vikten..........därför att då kan jag få på mig en del av mina favoritplagg.......därför att det skulle vara kul att skaffa en ny garderob...

Sen håller man på så där för att hjälpa dig att fokusera på det du vill med områden som ligger dig närmast med glöd och hopp. Så när man formulerar sig så aktiverar sig energin på dessa ämnen mer och mer. För det du säger med dina tankar kan du mjuka upp så du får mera klarhet hopp och tro att allt är möjligt. Och varför mjukar också upp men när du tänker på när och hur så ökar motståndet. Motståndet är negativa tankar och tvivel. Jag vill hjälpa dig få igång ditt flöde av lätthet. Du kan hitta på precis vad du vill ha och hitta härliga meningar med det. Fokusera på det som känns bra. Som t.ex. den du bor ihop med. Jag vill tillbringa mer tid tillsammans.....därför jag trivs som bäst när vi är tillsammans.....därför att jag gtrivs så bra tillsammans med dig....därför vi har så roligt och vi har så många roliga saker att prata om.....därför jag älskar den här personen så mycket osv. Lös upp dina ord och känn se hör lukta använd dig av dina sinnen. Och eftersom vår hjärna ej kan skillja på fantasi och verklighet så kan du skapa fantastiska relationer och ett fantastiskt härligt liv. Öva för vi blir aldrig klar och allt skapas i detta nu. Sen ibland blir det negativt men det är bara öva på och hela tiden förlåta sig själv. Vi gör så gott vi kan hela tiden så var så snäll mot dig själv döm dig inte utan ge dig kärlek du behöver dig själv i alla lägen. Ha nu en underbar njutfylld dag och vad kan du ha ditt fokus idag? För du väljer ut det själv.