Ordens makt

11.01.2019

Det är inte bara hur du tänker utan det handlar om vad vi säger.....Och det unika är i varje ord finns någonting det är ju guld. Så tänk på vad du säjer. Vilka ord har betydelse för dig på ett bra sätt? Ordinspirera dig. Du kan ju vara en glädje spridare med att använda dig av glädjeord. Min bästa tid har jag framför mig hur kändes den? Fantisera om allt bra som kommer.

Som något osynligt men som man ända kan sätta ord på är om att prata om kärlek,kärlek till ett djur tex: som kärleken man känner i känslan i ett rum eller i en situation eller i en person som kanske upplevs som:

vänlighet

givmildhet

medkänsla

fred

glädje

accepterande

icke dömande

För alla har det inom oss kan aldrig förstöras endast gömmas. Eftersom känslomässig energi måste ha någonstanss att ta vägen. Jag mötte en person eller jag möter sådana personer ofta som ger osynlig kärleksenergi. En på en skola som hjälpte en av mina pojkar med att hitta en inriktning och hon jobbade just med hjärtat. Det kändes med hela mig att hon verkligen ville oss så väl. Hon jobbade inte bara utan var så otroligt medkännande så fantastiska männislkor det finns därute. När vi ser dem så finns det bara hopp om framtiden kram Maria.