Power!!!!!!!!!

21.02.2019

Allt skapar vi själva och allt börjar med oss vad vi egentligen känner inuti. Det är vad din spegel handlar om. Om du är hård och kritisk mot dig själv så kommer andra vara hård och kritisk mot dig. Om du älskar och accepterar dig själv så kommer andra älska och acceptera dig. Det är det det handlar om att göra det inre jobbet som krävs. Gå ut idag och se dig om vad är det du skapar och är med om? Var nyfiken!!!!

Vilka mönster bär jag på? Vad vill jag ha?

VAD HAR JAG FÅTT NOG MED? OCH VAD VILL JAG HA?

Om du föreställer dig att det är du som bestämmer...

Du kan även förstå vikten av att det är du som kan stabilisera din energinivå. Vara den energibarometer som istället för en dykning och reagera negativt, ta fram en okej dialog som din egna vän till dig själv. Eftersom du är din power som påverkar din attityd med ditt inre prat.

Vi behöver förstå vikten av att förstå att vi är tillräckligt bra. Totalt värdefulla där öppnas kanalerna. Utmaningen ligger i att kunna ta oss igenom de hinder vi sätter för oss själva.

Frågorna som väcks när vår energi blivit stilla lyssna på det som förnyar oss en nyöppnad dörr kan öppna upp för ett nyskapande.

Ha en fantastisk dag och njut av det du tycker om.............