Real happiness

30.12.2018

Nu börjar snart ett nytt år och det känns så fantastiskt bra för jag vet ju att det skapar vi själva. Jag älskar tankar av lycka, genom att tänka och göra saker som gör mig glad. Ju mera under en dag av glada tankar så skapas ett fantastiskt liv. Tankar hjälper tankar att bli fler. Så om du väljer hur du ska använda dessa med skapande kraft så följ tankar som känns bra så hjälper de andra tankarna till. Sedan får du se vad det blir.

Bara att få leva, kunna få möjligheten av att få finnas här med nära och kära är ju lycka. Bara vetenskapen att en tycker om en är ju hur stort som helst. Man kan fråga sig själv; jag har så mycket att vara glad för så vad är det? Fortsätt känn, hur känns det att göra någonting du gillar? Det är dessa talande känslorna som är fantastiska som talar till oss hela tiden. Därför är det så viktigt att stanna upp och lyssna så ofta du bara kan. Vi var och gick i Scotland högt uppe på ett berg, ute mitt i ingenstans. Solen lyste så vackert, fåglarna kvittrade barnen skrattade och var så glada. Plötsligt så fanns där ett hus, det var så fascinerande människor som måste ha bott där. Hela deras glasade altan var fylld med tavlor där det stod: total lycka happiness. Härliga känslor fyllda av kärlek.... Hela altan, de såg då till att omge sig av ord som påverkade dem. Det såg så lyckligt hemtrevligt ut......

Hur kan man omge sig av mera glädje. DET ÄR JU TOTALT OLIKA OCKSÅ VAD SOM ÄR GLÄDJE FÖR FOLK. Men se till att så mycket som möjligt skapa härliga känslor i ditt liv. För ju mera lyckokänslor desto lyckligare liv i glädje. Man kan vara som en detektiv och lyssna på sin inre dialog hur orden verkligen går. Du vet, ju mera du tänker på en sak desto starkare känsla och för att få ditt liv så bra som möjligt är det viktigt att använda orden som passar just dig för att det ska kännas bra till att det ska skapas mera så det känns bra. Eftersom du kan välja nu... Känns det där bra nja ok men jag kan välja något annat. Lek nu in det nya året och se till att ha så kul som möjligt och jag önskar dig all lycka.