Riktad energi

09.09.2018

Hoppas ni har en fantastisk söndag, själv har jag börjat min dag med en morgonprommenad och njutit av en fantastisk luft. Har du någon gång hjärtandas? Man tar ett andetag av tacksamhet och riktar en lugn trygg andning till och genom sitt hjärta. Det är helt fantastiskt skönt. Jo angående min överskrift så tänkte jag att under en dag så är det mycket man upplever, dels genom andra och sig själv. Alltså dels därute och sedan här inne.

Hur påverkas vi under en dag av andra och deras upplevelser? Under en dag så får vi kontraster och utan dem så skulle vi inte veta vad vi ville. Så exempel det är lång kö på ica så vill jag inte ha det, men jag vill att det ska flyta på lätt och enkelt. Jag vill att man ska fokusera på det vi kan påverka. Jag tittade på Sofias änglar och tänkte hur orkar hon men sen förstod jag. Hon ger hela sin energi på det hon kan göra för andra genom att underlätta med den hjälp hon kan stå till tjänst med.

Det är ju så mycket under en dag som man ej kan rå för men om man sätter hela sin energi på att göra det man kan för att få en bättre dag genom att rikta sin energi på vad som är fint och helt fantasiskt. Som fåglarna därborta ser ut att ha det så otroligt bra, de leker och kvittrar så glatt. Att uppmärksamma småsaker som är underverk egentligen än att stirra sig helt på det som ej är så bra. För energin går dit du riktar den.

Jag frågade en kompis om hon ville må bra, ja det är ju helt fantastiskt att må bra. Hur känns det att må bra? Vad uppmärksammar jag då skrattar du är du med någon eller vad gör du. Man kan ju faktiskt känna av andra om de har tung eller lätt energi den förmågan har vi alla. Vi behöver stanna upp andas....Stanna upp andas...Hitta sig själv och ta hand om sig själv. För när vi är sanna mot oss själv då är vi på rätt väg riktad energin dit. Allt är energi så tänk på vad du säger och tänker om dig själv och andra för du kan bara skapa i dig själv.

Tänk på vad du riktar din eneri till andra vad säger det om dig? Jag vill bara vara rak och ärlig hela livet så lär vi oss jag lär mig hela tiden det är så spännande och fascinerande livet och när man öppnar sig för nya vägar så är det det man får. En tanke förändring så är det en enorm förändring och nya resultat blir det. Stora förbättringar kommer till mig i varje fas i mitt liv nu. Jag tolkar min omgivning på ett bättre och bättre sätt. Allt är bra allting verkar för mitt högsta bästa och jag är stolt över vad jag åstkommer. Jag älskar att få vara vid liv och jag är tacksam över att få mat och värme varje dag.

Jag väljer medvetet ut tankar som känns bra och för varje dag så skapar jag trevligare och trevligare meningar in i mitt liv. För jag har alla förmågor inom mig och nu öppen att ta första steget första steget är en början på något nytt. Första förbättrade tanken om mig själv ger mig förändring och jag bestämmer mig nu för att vara snäll mot mig själv i alla områden i mitt liv. Och har jag ingen som stöttar mig så har jag alltid mig själv som är den viktigaste personen som bestämmer hur jag vill att mitt liv ska vara och hur jag vill känna mig varjke dag. Kärlek till dig.