Spegeln i vattnet

03.01.2019

Om du på en varm sommardag ligger på en brygga och tittar ner i vattnet och då ser du din spegelbild där. Allt du säger till din fantastiska spegelbild reflekterar den du är just nu. Om du säger hej med glädje så är det den glada du som du ser. Det är precis så det fungerar som ringar på vattnet. Uttalade tankarna du sänder ut och du ser i denna bilden, vilka ringar som sprider sig. Allt är du, det du ser, det du sänder ut som en sändare. Om vi skulle ligga där under en hel dag så skulle ju figuren ha massa olika uttryck under dagen.

Eftersom vi ser olika saker, sen kanske vi tittar en stund på en fisk eller något annat som ögat fångar i sin blick. Som en förstärkare, fortsätt och titta. Vad ser du? Vad speglar det? Vinden är där, fåglarna som du ser speglar sig också. Det är bara du och det stilla vackra vattnet som sakta rör sig. Du sätter ner handen i vattnet och det blir små rörelser i vattnet. Solen skiner på ryggen så det blir alldeles varmt och du är totalt avslappnad. Hur ser din spegelbild ut där när du bara är och är du fantastiskt i harmoni. Du har allt du behöver allting bara ordnar sig omkring dig och du har det bara bra. Du är nu helt utan motstånd.

Ja så kan man också under dagen när man är inne och hemma kolla i sin spegelbild vad man just skapar. Är personen glad ledsen arg.

Ditt fokus avgör vem du är och vart du är på väg..........