Springa baklänges

29.05.2019


Jag sprang härom dagen baklänges i elljusspåret och mötte några, de kollade lite konstigt. Jag tyckte det var kul, för det var lite galet eller genidrag? Ja lite galen är jag, men jag är bara mig själv. Jo varför? När du gör det så använder du de musklerna du vanligtvis inte brukar använda. Det är verkligen bra. För hela dagarna går vi ju framåt och använder oss av samma muskler. Vad jag vill plocka fram är att det gäller även med att de vi inte visste vi hade kan vi ju bygga upp. Mer och mer ju mer vi använder oss av det.


Jag vill att ni ska veta att när ni läser denna blogg så gör ni förändringar. Om ni ser resultatet eller ej är ju också beroende i hur mycket vi använder de otränade musklerna. Men bara kör i nuet skapas ju allt och då har vi hela tiden en ny chans nu, nu, nu.


Jag vill att vi repeterar in något som ni vill ha med er i dagliga livet alltså sådant som ni väljer ska finnas där med er. I stället låta radion samhället eller vad nu vi har runtomkring oss så har vi förmågan att välja själv. Med det om ni vill ha mera glädje och lycka i era liv då är det i dessa känslor ni ska vara i så mycket som möjligt. För det är ju så av en tanke och som skapar en känsla så medföljer en liknade och liknade tanke efter om ni vet hur detta fungerar så är det bara att se så mycket som möjligt i eran värld det som skapar just det. Känslan av att detta känns så bra eller omgivningar som påverkar er bra.


Idag väljer jag att se så mycket som möjligt av det jag vill ha mera av i mitt liv.


Jag väljer att känna mig glad fri...


Jag väljer att se på filmer och lyssna på saker som gör mig glad


Jag väljer att tolka andra bra så att det känns bra annars har jag valet att gå därifrån...


Jag väljer att ge mig själv tiden till att ladda mitt eget batteri så det är fullt så jag kan ge så mycket som jag bara kan till andra mitt bästa jag,


Jag väljer att förlåta mig själv om något blev fel så har jag de verktygen om mig själv till att veta hur jag sakta höjer mig igen.


Jag väljer att njuta så mycket som möjligt av min dag och folk som jag har runtomkring mig eftersom livet är så vackert.


Jag väljer att vara med mina djur så mycket som möjligt för det är för mig helt fantastiskt underbart.


Jag väljer att förlåta dem som jag tycker har behandlat mig fel för jag vet ej hur de tolkade någonting och hoppas de har det så bra som möjligt.


För jag vet att när man mår bra och är glad och lycklig då kan man ge mera positivitet till andra och mår man inte så bra så är det så värt att ta sig tiden till att se till att ge sig själv den kärlek och uppskattning man behöver, så att man kan ge igen. För det märker man rätt så snabbt på humöret, men det har inget med någon annan att göra än att man visar vilket tillstånd man är i. Ibland räcker det med att äta något....


så ska vi gå ut nu att öva oss i att känna mer och mer av de fantastiska känslorna vi har inom oss...........................................