Stress utlöses av en negativ tanke

10.10.2017

Hej! Det finns så mycket jag vill säga men så enkelt är det. Av en endaste negativ tanke så utlöses stress. Sen rädslan då? Den stoppar det logiska tänkandet. Vi har en hel del att göra därute, hjälpa varandra. Först se till att själv må bra, sen hjälpa andra. Hur ska man göra då? Hur långt ska det behöva gå innan man förstår att jag måste bromsa ner? Har jag någon jag kan prata med om att jag mår dåligt och varför? Har jag du någon vän som lyssnar när det känns skit? Eller har alla nog med sig själva?

Jag har varit den som har haft det jobbigt, jag tränar fortfarande och det finns alltid något nytt att lära i den här fantastiska världen. Kunskap är bra om hur hjärnan reagerar på olika situationer. Att förr i tiden kom en björn och vi reagerade med flykt, kamp eller frys. Den reaktionen är fortfarande lika i våran fantastisk hjärna. Men nu är nu och våran stenåldershjärna finns kvar, den reagerar likadant oavsett om vi sitter i bilkön eller sitter framför datorn. Men vi klarar det alla har samma reaktioner.

Jag har haft otroligt många jobb där man har jobbat och ej blivit riktigt bekräftad, men mitt jobb just nu har allt. Alla jobb skulle vara uppbygda lika. Jag jobbar efter min förmåga jag får lön därefter, jag har folk runtomkring mig som lyssnar och ser mig. Om jag faller och får det jobbigt så hjälper dem mig hur jag kan göra i stället, hjälper mig upp och säger att jag duger som jag är. Hur kan vi börja bygga upp dig igen? De andra jobb jag har haft har varit kör tills du inte orkar sen byter vi ut dig. Jag är fullt alvarlig att jag har upplevt detta. Istället för att någon chef sagt, vad bra du är jag tror på dig fortsätt, faller du så finns jag här och hjälper dig upp. Du duger som du är, alla har upp och nedgångar. Hur kan jag hjälpa dig nu för du är guld värd alla behöver en sådan som dig, så blir det en bättre värld. Hur kan samhället bli mera så att vi uppskattar det jobb alla gör? Alla gör ju något!!

Som i ett fotbollslag alla är ju guld värda utan alla existerar inte ett lag. Hur kan tränarna göra? för att alla ska kunna känna sig unika och våga växa? Jag tror enormt på er därute. Alla har ett syfte och är guld värd. Gå ut nu känn dig så otroligt unik ingen är som duuuuuuuuu.............