Stress

19.04.2018

Hur påverkas vi av stressen egentligen? Ja det är beroende på hur vi vill se på det. Men jag vill se detta på två sätt och det finns alltid någon väg till bättre hälsa. Men i stress känner kroppen att nu är det kamp eller flykt som gäller. Kroppen blir redo för rörelse, andningen ökar eller så går man in i "frys" genom att hålla andan. Pulsen ökar, blodet går till skelett musklerna och stresshormoner pumpas ut i blodet. Matsmältningen och immunförsvaret hamnar på sparlåga, näringsupptaget och syresättningen minskar. Obalanser sker då i tarmfloran som kan leda till inflamerade slemhinnor. Som sen leder till försuring och för lågt ph, detta leder till näringsbrist.

Okej de som bränner ut sig har bränt upp en hel del mineraler och vitaminer i sin kropp, så nu gäller det att bygga upp sin kropp igen. Skippa skräp maten och se till att ge kroppen rätt förutsättningar igen. Genom att verkligen titta på hur ser våra matvanor ut? Hur ser näringssituationen ut idag?

Försurning, utarmade jordar, skördas omoget, långa transporter, processade, halvfabrikat. Det är så det ser ut. Vi behöver göra medvetna val i att det viktigaste av allt är att må bra och ha hälsa.

Jag jobbar med näringstillskott som skyddar cellerna mot oxidativ stress som sedan ökar absorptionen av näringsämnena. Sedan innhåller det alla mineralerna som bidrar till normal syra och basbalans.

Vi behöver bygga upp oss få fram våran inre styrka, bygga upp oss inifrån och ut. Vi måste låta det ta den tid den behöver för att komma upp i full energi igen. Det finns alltid lösningar och det tycker jag vi ska fokusera på. Nu är det dax för en positiv förändring genom att bygga upp oss istället för att bränna ut oss. Och förstå hur otroligt betydelsefull varenda människa är. Du är bäst finns ingen annan av dig i hela världen snacka om unik.......

Vill du ha mer information om de produkter som jag arbetar med maila mig på mariafranzon1919@gmail.com