Stunder av lycka

08.09.2019

När vi lägger märke till de stunder som känns fantastiskt bra.... När vi verkligen kan styra oss till vad som fungerade bra. Och när man är inne i sitt egna tjabbel av vad stökigt det är bara en stund inse, vad bra vi har det.

Tack för vattnet jag kan dricka direkt från kranen. Wow jag har en bil. Vi har verkligen allt, naturen runt knuten. Fina människor omkring oss som vill oss väl. De vill oss väl när vi öppnar ögonen och ser det. Det är bara att vi går i olika tankar det är det enda som skiljer oss åt.

Dagliga inmatningar om självkärlek är grunden att börja fylla på sig själv igen. Det är när vi klagar på oss själva vi behöver förstå och öva in vart än vi är så duger vi ändå.

Där vi just orkar göra. Ibland är det faktiskt bara att strunta i allting och lägga sig fast huvudet säger men jag måste ju göra det och det. Men jag lovar dig att i längden när du är snäll mot dig och lyssnar så får du tillbaka i din kraft. Jag övar även själv i att börja om. Tack för allt jag har tack för allt jag ska lära mig i detta tack för stunder av stillhet tack för all lycka. Jag skrev ej mycket men det blev yes!!!!!!