Styrman i skeppet!!!

21.01.2019

Idag, just idag, just nu är vi en styrman som syr vårat skepp precis vart vi vill. Jag hoppas styrkan är med oss så vi förstår den. Hur är energinivån och hur använder du den.

Sätt fart på den, hoppa runt, spring i trappor, kryp, sjung, få fart, sätt fart! Om du har låg energi bryt det. Upp med hakan, se nått nytt, ser du marken eller himlen?

Jag jobbade på en skola en gång och höll fullständigt på att gå in i väggen. Vad jag lärde mig av det var att styra mitt skepp genom denna utmaningen. Ingen annan än jag kan se till att jag mår bra. Hur bra chef jag har, hur underbar familj jag ända har omkring mig. Vad mer för information, jag fick var att vi tar bara in någon annan det är lugnt.

Men vi vill ju känna oss värdefull, jag trodde jag gjorde bra jobb. Men ändå det var ju jag som brände ut mig, ingen annan tvingade mig att göra så.

Det är dessa murar vi behöver ta oss igenom genom att hoppa över dem eller bara välja att gå bredvid. Det är vi som skapar dessa murar genom rädsla, vad vi har med oss i vårat bagage. Det är lika med dem vi lever med, vad vi ser och är i dem är just exakt vad vi behöver jobba med. De bara står där och vad ser vi kärlek eller rädsla? Det finns två
tillstånd och det är kärlek eller rädsla. 

Det är dessa masker vi bär, vi har de alla. Alla har något vi jobbar med och vi behöver ju varandra. Vi behöver ej vara rädda att göra fel. Det är ju där det finns, det vi vill ha. Det kommer fantastiska saker ur dessa lära, lära, lära.

Så vad har vi med oss från 2018 som vi tackar för att vi blivit starkare i 2019 om man bara ser det? Vilka utmaningar har vi tagit oss igenom för att stå där vi är idag och vad har vi lärt oss? Så när vi omvänder tankarna och ser det mera som glädje. Då har vi förändrat nått och det har blivit till något annat. Så vart är vi, på minus eller plus kontot nu?