Tack för lektionen!!! nu kör vi

05.04.2018

Ja nu är jag tillbaka och det är så tacksam för. Har jobbat på skola ett tag och vill ge allt till alla. Men man måste ju lyssna och ibland inte släppa in allt. Jag är en sådan som känner av allt och är så tacksam för mina begåvningar. Men om man då möter en massa barn som kanske mår lite sådär så är det ju inte så bra att ta in. Men nu har jag tagit tillbaka min egen kraft och jag känner mig starkare än någonsin. Ibland händer det saker som man behöver ta sig igenom, sedan blir man starkare dvs. om man väljer att bli starkare av det. Som exempel, vad kan jag lära mig av det här? Sedan är det ju allas ansvar att se till att man själv mår bra. Men det är ju även pengar osv. också som styr. Det förstår jag att det är snett i samhället, när folk ej tas på allvar. Kärlek till er från mig.

Men allt har sina orsaker... allt har ju med vilka medvetna tankar som för dig dit du är. Stoppa dig själv flera gånger om dagen och fråga dig själv vad tänker jag nu? Vad känner jag nu? För det inre pratet har stor betydelse på vilket tillstånd du har. Allt handlar om oss själv, hur vi väljer att tolka situationer, vad du tänker och känner om andra. Så det viktiga för dig är att tolka allt så bra som möjligt. Pratar vi illa om andra så blir du i ett nersatt tillstånd. Tänker du gott om dig själv och andra blir du i ett bra tillstånd. Allt kommer ej av sig självt, det behöver övas göra fel, göra rätt. Du är helt underbar oavsett, hela livet är ett inre arbete.

Jag skulle vilja sitta på någons axel och säga: bra försök, bra försök, gör det igen, kom igen gör det som känns rätt, oj vad fantastisk du är. Säger någon någonting annat så är väl de i ett sämre tillstånd. Man har antingen eller, och det hörs vilket läge man är i. Du har inget med deras humör att göra, det är vad de har valt att tänka om dig. Om det är rätt eller inte? Det vet de ju egentligen ingenting om. Alla kan bara ändra sina egna tankar själv, det kan vi inte göra åt dem. Men jag vill vara en lycklig förebild. Kom igen, du är bäst, stjärnan i ditt liv. Så vill du se till att skapa de bästa förutsättningarna för dig? Kärlek från mig............