Tanke, känsla reaktion!!

21.07.2019


Jag bara älskar känslan av att veta att nycklarna finns. Det här aha känslan att det går.


Den här känslan av att det är jag som har kontrollen. Andningen är unik och inom ens egna kontroll. Just nu säljer jag mängder med Relaxatorer. Den hjälper en att komma ner med sin andning, det är att ta kommando av sig själv. Det är det när du låter det där utanför ta över. Stopp med det, det här är ditt liv och ta kontrollen över dig och ditt andetag. Det är där det enligt mig allt sitter och behöver övas och bli en superpower över ditt nu.


Superpower över sitt nu är kraftfullt. En sak är att höra lyssna det är det vi har. Lyssnande på kroppen få in sin takt få det att verkligen överstämma med sitt jag.


Allt vi tänker ger en känsla men du behöver vara längre ner mer i hjärtat och magen för att få in den fantastiska må bra känslan den sitter där!!!!!


Det kraftfulla må bra power, må bra feelings, må bra övning, power. Andas in med Relaxatorn är att rena rensningen i kroppen. Andas ut det som ej ska vara där. Rensa ut det gamla, få den fina härliga nya fräscha känslan av total lätthet i andetaget.


Jag beställer hem mera sådana för jag ser behovet där ute. Balansen mellan dig och kroppen. Få den härliga renheten i andetaget.


Det går .....


Jag har mycket på listan nu att köra på att lära ut detta. Vi har kontrollen själv...........