Tar eller ger!!!

19.05.2019


Allt vi lägger ¨vår energi på om det är bra eller dåligt för oss det känner vi. Jag lär mig mer och mer av min energi genom min springning. Har jag dagen innan lagt ner min energi och uppmärksamhet mycket åt det som ger mig energi då blir jag påfylld. Allt vi tänker känns ju i kroppen.


Hela dagarna har vi chansen att vi får ju välja precis vad vi vill, vi är helt fri över vart vi vill att våra tankar ska gå. Det är den där koppen folk talar om, som fyller vi våran kopp med härliga tankar njutning alltså sådant som ger oss någonting. Då får vi energi genom att medvetet träna sig i att bestämma sig för att så mycket som möjligt under sin vakna tid välja gynnande tankar.


Så i en situation finns det alltid flera alternativ att rikta in sig på...eller om man inte just då kan komma på något fyll dig själv först.


Har man haft det stressigt så behöver man vila. Vila, vila, vila och äta antioxidanter.


Sedan om du kommer på att du tänker eller ägnar att älta något som känns bra fortsätt om inte ställ frågan: ger den här tanken mig något? får jag energi av att tänka så här?


Så mycket som möjligt tankar på härliga energier. Som verkligen ger dig något.


Energiglöd, energikärlek, energipåfyllning, det kan vara något att ha med sig. Fyller jag på mig nu eller har jag stressat nu så jag behöver fyllas upp med saker som får mig att bli glad. För gör vi saker som gör oss glad vi fyller oss vi fyller oss med glädje.


Fyll på ös på med saker som gör dig glad lev ditt liv genom glädje inom dig och resan blir härlig.....