Tid för läkning!!!!

20.09.2019

Hej är nu tillbaka, jag kan säga så här, att lära sig att verkligen lyssna på sig själv är en verklig utvecklingsprocess. Vi är ju så inmatade av så mycket annat som vi tror är rätt. Men vem vi verkligen är och vad vi ska göra lär vi oss på vägen. Om vi går mot oss själv så kommer vi må dåligt. För att verkligen ta kontakt med hjärttrakten och fråga oss ärligt!!Är detta rätt för mig? känns det här bra? osv.

För vi har tillgång hela tiden till bra och dåliga känslor. Även de dåliga har verkligen något att säga dig. Vi har som ett inre vägledningssystem som vi ska följa. Kör vi över det så mår vi sämre. Om vi börjar lyssna lte mer och mer så mår vi lite bättre till ännu bättre.

Säger kroppen nu ska du vila ikväll för jag behöver det, lyssna då på det. Det är respekt för dig och din kropp.

Det är ingen som tackar dig när du är taskig mot dig själv. Du måste bara våga tro. Ibland behöver vi hjälp. Jag har lärt mig och fått enorma redskap på hur jag ska göra och jag är djupt tacksam. För det är meningen att vi ska må bra. Gör vi inte det ta hjälp av någon som passar dig om du kört fast. Eller ta tag i det.

Detta har hjälpt mig med en enormt djupare förståelse. Det finns så mycket kärlek där ute när vi vågar se det. Jag bygger nu upp mig med aminosyrer och enormt med b vitaminer och mineraler efter denna stress.

Allt går vi ska bara våga ta ett kliv till och våga höra mer på vem vi igentligen är....