Tills idag

06.04.2020

Allting går i samma tankebaner tills idag. Jag tänkte vara en del av ett nytt perspektiv som ligger bortom tankar som ligger bortom stora delar av det vi tror.

D v s mycket som vi egentligen inte vet....paus andas......Det som ligger i mellanrummet som bara väntas på att fyllas med något nytt.

Snabba svar är bara inspelningar fr¨ån förr. Jag vill fyllas med nya förväntningar i mellanrummet så att det kan bildas nya banor av nya nyheter. Nyare förväntningar.

Ett mera kärleksfyllt utrymme alltså mera utrymme för en ny tid.

Ny tid av att våga gå de vägar som man inte vågat förrut.

Andas in sedan ut. Leva i total tillit till att vad jag än trott förut kanske inte stämmer och vad jag än möts av så är allting precis som det ska vara.

Som en rening sker i det inre som ger en klarhet av det som förrut upplevts som fel.

Varför ska det som går i samma samma hindra mig från att våga uppleva det som vill i det inre.

Att tillåta av det som jag tror hindrar inte längre hindrar eftersom denna frågan är total kraftfull och ger ett utrymme........Alltså något omedvetet påverkar och man totalt avvbryter detta upprepande med paus andas.....Varför skulle detta betyda något dåligt.

Vi har sådan liten kontroll över det som sker utanför oss men når du ställer denna frågan inom dig och andas så sker det något i det omedvetna upprepandet.

Prova kram