Tolka allt i tacksamhet

24.09.2018

Hej, jag är så tacksam för allt jag lär i livet. Jag går kurser hela tiden och det hjälper mig att utvecklas. Jag vet hur viktig tolkningen är. Tolka din omgivning på ett annat sätt än du gjort tidigare. Det gäller att förändras, omtolkas och utveckla sina övertygelser så du får in annat i ditt liv. Jag har träffat så många fantastiska människor inom en månad. Jag tror enormt på framtiden när jag möter dessa människor. Jag satt i bilen med en fantastisk tjej som hjälpte folk i hela Sverige med tankemönster, låsta tankemönster, de ej var medveten om.

De satt fast, men efter ett samtal med den fantastiska kvinnan, blev de medveten av sitt beteende. När vi anklagar andra så är det lättare det känns så. Men vi har alla val att välja, jag som sagt möter upphöjare de som kan. De som stöttar sig själv och andra. Det är deras livsstil de hjälper till att få en bättre värld. Om vi möter folk därute som mår bra då kan vi vara trygga. För man blir helt annan då man möter skrattande leende som bemöter en på ett fantastiskt sätt eftersom de mår bra.

Men för att må bra så börjar allt med ett inre arbete sig själv. Jag säger bara att hitta sitt bästa sätt att leva på som passar just dig. Inte vad ska andra säga, bryt igenom det gäller här att ta ett kliv för att våga växa. Man lever så kort tid så lev det liv som känns bra. Våga ta dig tid i ensamhet i tystnad för att höra. Kör avslappningar meditation eller vad som passar dig. För allt som känns bra är ju en del av ditt bästa dig. Om jag skulle lyssna enbart på andras ord så skulle jag ej få rätt uppfattning jag måste se höra hela människan och jag är enormt tacksam för mina begåvningar. Alla har vi begåvningar som väntar på att få utvecklas bli starkare och vasrje gång vi gör något vi älskar att göra så blir vi tränade och bättre på det vi gör. Det gäller att få glöd i känslorna och öva upp de bästa känslorna vi kan och känn mer och mer av det fantastiska gör mer av dem.

Just nu titta dig omkring vad blir du glad av att se just nu? hur känns det? Vilka personer kan du umgås med mer som är positiva? Wow vi lever vi vaknade upp i morse vi har fått en chans till och förlåta oss själva om vi gör fel. Det är bara att kliva upp igen och köra.