Tro hopp kärlek tjoohoo

07.06.2019


Hej hoppas allt är bra... Jag jobbar i alla fall med näring andning och mentalt och dessa tre är tillsammans helt unikt. Jag har provat utan näringen och känt dess skillnader.


Jag vill att ni verkligen ska veta att det finns så mycket hopp och lösningar omkring oss.


Jag har själv varit i alla möjliga situationer och använder mig själv av dessa verktyg. Det finns verkligen inget viktigare än att må bra, INGET, att må bra mentalt och kropp och själ det är allt. En sak man kan göra om man är i obalans är att gå till ett lugnt ställe...andas in på fyra räkna sakta till fyra andas in med näsan ha stängd mun håll andan på fyra räkna tyst inom dig och andas ut på fyra. Gör så en stund och du kommer tillbaka till dig igen.


Vi har så mycket intryck omkring oss så vi behöver ta oss tiden till oss själv, ibland är vi inte ens medveten vad det är med oss så vi behöver ta tillbaka vår egen kraft. Eftersom vi är så snälla mot alla andra får vi inte glömma bort oss själva.


Jag har en tjej jag lyssnar på när jag glömt bort mig själv. Jag måste ju kunna ge mig kärleken först för att kunna ge kärlek till andra. Livet är ju som en spegel och det som händer utanför oss är ju en spegling av hur vi känner oss.


Självmedkänslan är så viktig och hjärnan behöver tillståndet av trygghet och den kan vi endast finna i oss själva om vi vill ha det som vi vill ha det.


Meditation eller yoga mindfullness mm eller gå ut och gå med munnen stängd för att få tillbaka lugnet och ron i kroppen.


Sen näringen jag dricker hjälper mig otroligt det är en höjare en enorm hjälp att ta ren näring som gynnar kropp och själ enormt med antioxidanter. Hjälper mage och tarm och människor blir mer och mer medveten om tarmhälsa har direkt samband med mental hälsa.


Louise Hay fantastiska människa finns på Youtube hjälper enormt med självkärlek och komma tillbaka till sin egen kraft och kärlek till sig själv som är direkt helande. Kram