Unikt!!

03.11.2019

Det är ju bara så att vägen till sig själv går ej att jämnföras med någon annan. Det är en egen unik väg och svarena finns i sig själv.

När det mentala sinnet säger en sak och i hjärtat säger något annat. Inom sig så skriker någonting hallå hör du mig. Snälla bara lyssna på mig, något vill sägas till dig. Ditt mentala sinne kör på. Allt är bra men ändå,  men ändå vill något innombords sägas. Är du beredd att lyssna?

Det spelar ingen roll för det inre om du värderar något som bra eller dåligt. Det ända det vill säga är att våga lyssna inåt.

Det är att en dag få dessa två att sammarbeta med varandra på underbart sätt. Få dem att kommunicera med varandra hjärta sinne.

Våga vara sig själv, genom att ta sig modet att våga gå den väg den visar och säger.

Våga gå ner i kroppen att våga lita på sig själv. Våga känna det som vill kommas fram och våga känna det. För att det ska lossna de saker du burit på under så lång tid.

Hur känner du dig i kroppen? På vilka ställen känns det? Vad där? Vad finns det på den platsen som du låst fast och inte vågat känna?

Vi blir ju aldrig klara alla går på en spännande upptäcktresa. Bara våga lita och vara med det som är och våga leva. Andas fritt!!!