Vad vi drivs av!!

12.02.2019

Ja hela tiden lär man sig saker genom att bli medveten om vad det egentligen var som hände. Det går inte att ljuga för sig själv, jo det går under en tid, men förr eller senare talar kroppen på något sätt om att något behövs förändras. Som förälder tror man hela tiden att man vet eftersom man är mamma. Men vad vet man egentligen, jag har helt slutat anse mig tro något om någon annan. Eftersom det ända vi kan göra är att fråga personen så får man svar. Alla är ju totalt olika och har med sig olika saker, så vi får det rätta svaren genom att fråga. Och efter resans gång kan ju svaren ändras. För att vara snäll mot sig själv och andra och för att kunna stötta någon till ett fantastiskt liv så gäller det ärlighet till sitt hjärta. Inte vad andra vill och tycker man ska göra eller vilka skolor man ska gå i.

För att må bra och hitta den rätta vägen för just dig som får dig att motiveras något som ger dig kraft är ju motivationen som bottnar i den egna lusten. För att jobbet man lägger ner ska vara så äkta och sann som möjligt så bottnar det alltid i lust och ärligheten vad som är rätt väg att gå i sitt hjärta. Lyssna på detta. Det är i sig själv man finner det. Om man hela tiden styrs utifrån så går man ju till slut vilse och det är ingen som vill det. Alla vill ju egentligen bara väl. För de tror att det är bäst eftersom de har gjort si eller så i deras liv. Men det är ju i deras liv det är deras original du har ett eget original så vad är det? Alla har det!!!

Så vi behöver mera frågor så mycket unikt det finns där ute olika otroliga människor om vi öppnar ögonen för att se det. Döma mycket mindre för det är ändå bara onödig tid att lägga fokuset är möjligheternas väg det är där allt börjar...............