Våga tänka på ett nytt sätt

08.10.2018

Om vi fortsätter tänka lika som vi alltid har gjort får vi samma resultat. Titta dig omkring hemma. Vilka saker trivs du med och vilka grejer har du bara för att. Vi blir absolut påverkade av allt runtomkring oss fast vi kanske ej är medveten om det. Men i ett hem så är det viktigt att omge sig med saker och prylar man tycker om. Det är ju ändå bara prylar. Det är faktiskt bra att rensa och se sig omkring med en härlig frihetsupplevelse. Här bor jag och jag mår bra. På det enkla viset kan ny energi komma in på ett fantastiskt sätt.

Jag har varit i Stockholm i helgen och haft fantastiska personer omkring mig. Det smittar jag har mycket energi med mig. Jo bl.a. där finns det två fantastiska tjejer som levde under det fantastiska ekorrhjulet som man säger. De kände sig tom och utmattad och de bestämde sig för att bryta det. Alltså göra någonting helt annat. På något sätt fick de ihop en summa för att gå en utbildning i USA hos en coach. Där de helt lärde sig vilken potential de hade inom sig som de utvecklade. Ja dessa är väldigt inspirerande och enorm stöttande.

Jag har inget längre att skylla på den enda som skapar sina hinder är sig själv. Ja det är där allting sitter sitt eget sätt att tänka och känna. Då kan vi ju alltid göra någonting åt någonting. Det ger väl hopp. Vi får hela tiden en ny möjlighet nu nu nu nu nu nu och tack tack tack för mitt nu. Jag träffar folk som lever i vad ska andra säga. Ja vad ska andra säga att du är den som vet bäst vad som är bäst för dig det kan ingen annan säga. Du är ju bäst i världen finns ingen annan av dig. Detta behöver påminna påminnas påminnas. Fokus så vad vill jag då????????

Jag har vänt mitt liv genom att lyssna på de som är snälla och upplyftande och strunta fullständigt i dem som tar ner min energi. De är inte värd min tid. Jag älskar att leva och då gör jag mitt val jag sorterar på det jag vill ha. Jag vill ha ett fantastiskt liv med folk omkring mig som tycker om mig för den jag är och utvecklar. Jag önskar alla denna skaparförändringskraft väx väx väx. Blomma ut lev ditt liv på det sättet du tycker om, ta tillbaka din egna kraft till ditt lyckliga du. Det är dax för nytänkande nu...Sluta vara så normal och duktig alla har vi våra brister och enorma potential. Fasiken är du tränare våga göra nått annorlunda på ett sätt du har en egen vision om. Våga vara den som tar upp en dröm som bara legat där och väntar att få komma fram. Vi lever för kort för att gå på sparlåga balansen är ju viktig men du hittar den om du lyssnar till din kropp lär känna dig själv.