Varje tanke jag väljer

03.04.2017

Tack stig för din morgoninspiration som fick mina tankar att gå vad som händer ibland i min familj. Varje tanke jag har påverkar mig själv och mitt beteende och med detta så påverkar det min omgivning. Jo vad jag väljer att se i stunden hos t ex en familjemedlem så väljer det oxå mitt beteende mot den.

Men ibland ja ibland tappar man ju humöret det gör ju alla ,grattis vi är mänskliga jag vill ju inte att man ska vara perfekt livet är ju verkligen upp och ner ville bara säga det.

Vilka tankar ska vi ha idag då jo styr din uppmärksamhet i rätt riktning .

Tror du också det skulle kunna kontrollera hur du mår ? Det kan du ge dig att det gör .

Ditt fokus kan rädda liv ex jag har hört de som kör tävlingsbilar har inte gjort det själv men ska prova någon gång . En person berättade om den viktigaste läxan med den körskolan var läraren sa ,det viktigaste för dig är att komma ihåg hur man kommer ur en sladd . (ibland får vi sladd och tappar kontrollen) men nykeln till detta är när körläraren instruerade. De flesta människor gör när de får en sladd,är att fokusera på det de fruktar d v s för honom jag berättar om ,bergväggen. Istället måste vi fokusera på vart du vill åka. Jag är säker på att du har hört om folk som är ute och åker i sin sportbil när de plötsligt förlorar kontrollen. Om det då finns en lyktstolpe så lyckas vi träffa den .Anledningen är att vi ringar in exakt vad vi vill undvika och styrs dit. Verkligheten är att det du fokuserar på kommer du röra dig mot. I alla FALL SA INSTRUKTÖREN  ATT FOKUSERA NU på vart du vill åka okej han gjorde detta men fick plötsligt sladda kontrollöst vart  tror ni hans ögon sökte sig jo rätt in mot bergväggen livrädd såklart då tog läraren hans huvud och vred den till vänster och tvingade mig att titta i den riktningen jag skulle köra,när han då flyttade sitt fokus så styrde han plötsligt åt det hållet i sissta stund så fick han fäste och tog sig ur sladden.......................

Så fokusera på det du vill och inte vänta med att lösa problemet, ha det så bra för idag...För det du tänker på mest kommer du att uppleva.