vektyg för livet

01.04.2017

Vad och vilka verktyg anser vi oss behöva ha för en dag för att få en så bra dag som möjligt, det stå ditten och datten överallt så man blir ju alldeles snurrig men vart börjar du. Ja just du ,man behöver starta där man är.

Här kommer jag då med lite tipps med hur man kan förebygga stress bli en gladare människa ,det du söker kommer du oxå att finna....

Exempel byt ut dina negativa ord till positiva och kreativa ett steg ex

gamla nedbrytande ord jag är osäker byter du ut till jag jag bygger upp mig. Jag duger inte till att jag är fullt tillräcklig. Jag kan inte det här till jag ska lära mig ,tänk om ingen lyssnar till några lyssnar ,Tänk om de tycker jag är konstig till vad säger det om dem ,ja byt ut till stärkande uppbyggande ord.

Framgångens ordföråd är här öva


Vad skulle hända om du skulle ta några enkla steg som gör att du känner dig gladare ,få ett bättre liv ,eller praktiskt taget att du kan förbättra alla delar av ditt liv.

TACKSAMHET

Tacksamheten för vad vi har omkring oss ta ett barn i handen det är ju otroligt under ,tiden bara går den går alldeles för fort för att bara slängas.

Tacksamhet dagligen för mat på bordet ,tacksamhet för att bara få finnas ,barn,föräldrar ,djur ,natur............

Skapa tankeprocesser i att tänka som vi vanligtvis ej brukar ,sök upp i människor det vi vanligtvis inte brukar....Så här JAG TROR PÅ MIG OCH ALLA. JAG VILL ALLA SKA TRO PÅ MIG OCH JAG SKA ÄVEN TRO PÅ DOM.