Vi behöver avspänning!!

31.07.2019

För att komma åt de delar vi har som gör att vi kan jobba med oss själva så bra som möjligt så är meditation eller avslappning en stor del av det. För att komma ner i sin grundspänning så behövs detta. Hur du gör det spelar ingen roll men ta dig tid t.ex. på morgon eller en stund på dagen och gärna kvällen.


För att sakta ner sitt sinne och lära sig känna oss själva mer och mer. För att kunna styra sig själv till att kunna veta vad som är vad. För att veta när du behöver ta en paus och veta hur du ska kunna med ditt logiska tänkande kunna prata med dig själv på ett höjande uppmuntrande sätt.


För tanke leder till känsla och vetskapen att nu är jag på väg mot ett bra humör eller nu är jag på väg mot ett lägre humör. Men här kommer tips på hur du kan göra om du är på väg ner och för att du ska så fort som möjligt ta dig upp igen.....


Acceptera dig själv totalt och detta var mina egna tankekonstruktioner men det var bra att jag blev medveten. Vill jag tänka så här eller ska jag släppa det så länge och göra något helt annat eftersom jag inte kan lösa någonting när humöret sjunker.


  • Lyssna på musik, musik som du älskar, dansa till den så lättar det i kroppen.
  • Lägg dig lyssna på avslappning eller bara relaxmusik.
  • Sov en stund och släpp allt om du vill det och har möjlighet till det.
  • Hur har du skött maten är du låg därför att du är hungrig?
  • Titta på något roligt som får dig att skratta det finns massor på Youtube.
  • Nämn fem saker du är tacksam för och är glad för i ditt liv....


När du kör avslappning eller bara andas ett vanligt andetag hur känns det? På inandningen? Utandningen?


Om vi bara visste vad viktigt det är att vara snäll mot sig själv......


Sedan säga till sig själv och nu gjorde jag så här men jag föredrar att känna så här istället eftersom alla vill ju må bra och då behöver jag göra sådant på ett sätt som gör att det känns bättre.......Ha det fantastiskt..............