Vi skapar genom

16.03.2019

Har ni tänkt på en sak? Vi skapar genom att använda oss av frågor. Om du har kört fast då kan man ju ställa mera frågor till sig själv och vara mera nyfiken. Fråga dig själv något, släpp det och låt svaret komma. Grubbla inte, vi behöver mera grubbla på det som är bra. Fundera riktigt på det som gick så bra. Grubbla riktigt på vad det var som gjorde att du kände dig så glad när.........

Vad skulle du säga, göra, tänka om du var en katt?

Om du var en örn?

Om du var en rocksångare?

En noshörning?

Eller ett lejon?

Eller om du varje morgon startade med att ha som ett dagligt mål - att idag ska jag välja att känna mig glad. Sådana mål som verkligen gör skillnad. Allt som öppnar eller som att berätta en ny historia om något fantastiskt som har hänt. Du kan ändra tankarna när du precis ska säga något, bita dig själv i läppen och välja att säga det på totalt tvärt om, motsatta historien av det hela är att filmen slutade bra.

Allt vi inspireras att välja att se på ett nytt sätt ändras. Allt vi lägger energi på får fart och det ges då mer av i vår verklighet. Positiv energi finns redan där, innan vi säger något. Så vi känner tankefrekvenser. Det är ibland i ett rum det liksom känns. Vad som har sagts där. Du ska se att förändringar dyker upp när du väljer att se eller höra något annat inom dig. När man upptäcker det då blir det en jaha upplevelse.

Prova en dag att se dina fötter som happy feets, som verkligen tar dig överallt. Har du ägnat dig tid till att se dessa fötter och ben som är så lyckliga någon gång? Frågan är ställd kraaaaaaaaam.