Vitalitet livsglädje

05.03.2019

Vi har det alla runtomkring oss människor. Alla med olika humör! om någon omkring dig hemma eller på jobbet är på olika humör som vi möter. Och hur vi bemöter varandra. Men du bestämmer över ditt humör. Och allt handlar om din tolkning. En del vet ej om vad för känsla man har. Det är ju fantastiskt spännande hur man kan öka kontakten till sina egna känslor. För att få ökad medvetenhet om sig själv gå ut i skogen. Kolla på roliga klipp filmer och skratta mycket. För att få in mer och mer vitalitet och livsglädje så ska ni veta att det går. Har du två saker du tycker om i ditt liv wow fokusera mer på dessa. Vad gör dig glad och vad fokuserar du på då?

Den du kan förändra är du vi kan ju ej förändra andra människor bara acceptera dem.

Det är så skönt när man blir medveten om någonting. För det är ju så det är vi kan ju endast skapa och göra det som vi vet som vi har kunskap om.

Vad är det du behöver lära dig mer om? för om vi går i samma spår dag och dag så är det ju det vi fortsätter att skapa. Därför har jag skapat en nytankarsida så någonting förändras just där du är som du vill förändra. Eftersom vi endast snappar upp det vi är redo för att höra. Man kan ju läsa en bok eller lyssna till någon sedan efter ett halvår så lyssnar man igen och då snappar upp något mer eftersom man har kommit längre.

Men vad man behöver veta tycker jag är att varför gå i gamla tankemönster som bara ger gamla tankemönster resultat när det finns så mycket därute att upptäcka. För om du lär dig något nytt så skapas något nytt eftersom där du lägger din energi på växer. Så vart ska du lägga din energi? Om allting omkring dig kan du påverkas av, vad vill du då påverkas av? Hur vill du må och känna dig? världen ligger just i dina händer inte i den du bor med inte dina föräldrar inte dina barn utan i just dina....Bara höra av dig om du undrar något...kan jag kan du jag lovar dig det. Min resa har varit spännande. KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK.